Antena Căutare

Semn divin, închipuire sau realitate? "O flacără pe cer", văzută de marinari în momentul dispariției zborului Egyptair

Căpitanul unei nave comerciale a declarat că a văzut o flacără pe cer, deasupra Mediteranei, în momentele dispariției zborului Egyptair. 

Căpitanul unei nave comerciale a declarat că a văzut o flacără pe cer, deasupra Mediteranei, în momentele dispariției zborului Egyptair.

Deși internauții nu exclud variante care mai de care mai fantasmagorice, cum ar fi faptul că marinarului i s-a arătat ”un semn divin” sau, dimpotrivă, totul ar fi fost doar o închipuire, se pare că bărbatul a surprins momentul în care aeronava a luat cel mai probabil foc în aer, ca mai apoi să se prăbușească în mare.

De altfel, președintele francez Francois Hollande confirmă că aparatul de zbor al EgyptAir dispărut joi dimineața de pe radare 's-a prăbușit' în mare și a dat asigurări că, împreună cu autoritățile egiptene, va face tot posibilul ca familiile să beneficieze de sprijin în această încercare.


Avionul EgyptAir care a dispărut de pe radare joi dimineața cu 66 de persoane la bord s-a prăbușit în largul insulei grecești Karpathos, în spațiul aerian egiptean.

Președintele francez Francois Hollande confirmă că avionul EgyptAir dispărut s-a prăbușit în mare: "Avem datoria de... Atenție! Se introduce pedeapsa cu moartea. Când va intra legea în vigoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x