Antena Căutare

Și-a cumpărat o păpușă pentru a umple golul lăsat de soția sa decedată. Acum, bărbatul îl dă în judecată pe vânzător

Suferinţa pierderii soţiei sale, i-a dat lumea peste cap unui bărbat de 70 de ani din China, care a luat cea mai bizară decize. Şi-a cumpărat o păpuşă, după chipul şi asemănarea femeii iubite, care acum nu mai este lângă el.

Suferinţa pierderii soţiei sale, i-a dat lumea peste cap unui bărbat de 70 de ani din China, care a luat cea mai bizară decize. Şi-a cumpărat o păpuşă, după chipul şi asemănarea femeii iubite, care acum nu mai este lângă el.

După 40 de ani în care Zhang a trăit singur alături de aceasta, omul s-a trezit dintr-o dată al nimănui, iar acest lucru l-a dărâmat. Fiindu-i foarte dor de ea, îndurerat, a încercat să umple golul din suflet.

Astfel, a decis să îşi cumpere o păpuşă care să îi ţină locul femeii. Păpuşa din silicon l-a costat peste 1600 de dolari. Zhang crede că spiritul soţiei sale trăieşte în interiorul acesteia.

Potrivit declaraţiilor, omul a trăit fericit, timp de un an, după care păpuşă a început să se deterioreze. De aceea, invocând calitatea slabă a materialului, bărbatul îl dă acum în judecată pe vânzător.

Un pescar a găsit o perlă în valoare de 100 de milioane de dolari. Ce a făcut cu ea, după ce a dus-o acasă? Este de neco... N-a făcut statul ce au făcut hoţii! Un drum de la graniţa Rusiei cu Belarus, modernizat de contrabandişti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x