Antena Căutare

Şi-a prins soţia în pat cu şeful, iar ce s-a întâmplat apoi este fără precedent. A scos telefonul…

Un bărbat din Marea Britanie, tată a doi copii, bănuia de ceva vreme că soția are o aventură.

El și-a urmărit nevasta prin intermediul telefonului mobil al acesteia și a aflat că aceasta se îndrepta către o destinație necunoscută, scrie huff.ro. Bărbatul a văzut cum soția sa, pe nume Nancy (38 de ani), a intrat într-o casă pe care nu o știa, apoi a așteptat câteva minute și a intrat și el.

Când a văzut ce făcea mama copiilor săi a rămas mască! A avut nevoie de câteva secunde să își revină după ce și-a surprins soția în pat cu șeful ei, care avea 58 de ani.

Nervos, a scos telefonul și i-a filmat pe cei doi, apoi a fugit și și-a lăsat soția în brațele șefului. Urmarea nu a fost cea așteptată de bărbat. Cu toate că nu i-a agresat în niciun fel pe cei doi, bărbatul, pe nume Sean, a fost arestat și acuzat de intare prin efracție,

Mai mult decât atât, el risca și ani grei de închisoare. Avocații săi au pregătit o apărare imbatabilă și chiar au susținut faptul că acesta ar merita felicitat pentru faptul că nu a recurs la violență atunci când și-a surprins soția cu șeful.

Judecătorii au ales să îl elibereze din închisoare, în cele din urmă. Bărbatul s-a despărțit de soția sa, apoi.

Papa Francisc "zboară" ca Superman, la Vatican! Cu pumnul în sus și cu celebra lui servietă neagră, "Supe... Un caz de-a dreptul cutremurător! 200 de muncitori est-europeni, printre care şi români, au fost ținuți în sclavie de c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x