Antena Căutare

Sora atacatorului sinucigaş a dezvăluit motivul pentru care fratele ei a lansat atentatul sinucigaş de la Manchester Arena: "A văzut cum explozibilii americani cad peste copiii din Siria"

Jomana Abedi a declarat joi dimineaţă că fratele ei a lansat atentatul sinucigaş de la Manchester Arena pentru că voia să obţină răzbunare pentru bombardamentele americane din Siria, transmite The Telegraph, potrivit news.ro.

Jomana Abedi a declarat joi dimineaţă că fratele ei a lansat atentatul sinucigaş de la Manchester Arena pentru că voia să obţină răzbunare pentru bombardamentele americane din Siria, transmite The Telegraph, potrivit news.ro.

De asemenea, aceasta a susţinut într-un interviu că fratele ei era o persoană bună şi iubitoare, fiind complet surprinsă că s-a detonat în mijlocul fanilor care plecau de la un concert al cântăreţei americane Ariana Grande de la Manchester Arena.

Un număr de 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, inclusiv minori, în vreme ce alte 116 persoane au fost rănite, după ce un atacator sinucigaş născut din refugiaţi libieni şi-a detonat centura cu exblozibili într-un foaier dintre Manchester Arena şi gara Victoria. Jomana Abedi crede că fratele ei a devenit atacator sinucigaş pentru a răzbuna victimele bombardamentelor americane din Orientul Mijlociu.

Cred că i-a văzut pe copii... pe copiii musulmani care mor peste tot şi a vrut răzbunare. A văzut cum explozibilii americani cad peste copiii din Siria. A vrut răzbunare. Dacă a obţinut-o, asta este între el şi Dumnezeu”, a declarat aceasta într-un interviu pentru Wall Street Journal.

În Manchester, mai mulţi localnici au criticat-o dur pe tânără pentru că a încercat să justifice atentatul terorist, în care au murit mulţi copii.

Este oribil când orice copil îşi pierde viaţa, dar din câte ştiu eu, niciun copil nu a fost vizat în mod intenţionat de bombardamentele aliaţilor aşa cum s-a întâmplat la Manchester”, a declarat Mark Session.

Autorităţile britanice l-au arestat pe fratele mai mare al atacatorului sinucigaş în urma unui raid din Manchester. Între timp, forţele libiene l-au arestat atât pe fratele mai mic ala atacatorului sinucigaş, precum şi pe tatăl Ramadan Abadi în urma unor operaţiuni antiteroriste din Tripoli.

VIDEO la care vei plânge! Mii de englezi au cântat la unison ”Nu privi înapoi cu mânie”, apoi au păstrat un moment de re... Vești cutremurătoare tot din Anglia! Cinci români și-au pierdut viața într-un accident rutier, în Regatul Unit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x