Antena Căutare

Propunere legislativă adevărată. Adio, pauză de masă! Mai mulți angajați vor da mâncarea pe sex!

Pentru că economia duduie, infracționalitatea e minimă, liderii politici ai Suediei s-au gândit că n-ar fi tocmai rău să le ofere cetățenilor acestei țări și o pauză de... sex. Dar nnu oricum, ci plătită!!!

Pentru că economia duduie, infracționalitatea e minimă, liderii politici ai Suediei s-au gândit că n-ar fi tocmai rău să le ofere cetățenilor acestei țări și o pauză de... sex. Dar nu oricum, ci plătită!!!

Ideea i-a venit unui parlamentar scandinav, care a ajuns la concluzia că suedezii nu mai petrec suficient „timp de calitate” în compania partenerilor de viață. De aceea, oamenii muncii din Suedia au nevoie de un sprijin din partea statului pentru a face sex. Evident, acea oră trebuie plătită pentru ca suedezii să nu renunțe la bunătate de partidă de dragoste gândindu-se că ar putea pierde banii cuveniți pe acea oră!

Topping-ul de ananas pentru pizza, interzis în Islanda. Președintele ar putea înainta o lege. Motivul acestei decizii bi... Alertă în Cehia: 19 răniţi, trei în stare gravă, după mami multe EXPLOZII produse într-o fabrică de muniții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x