Antena Căutare

Tânăr în vârstă de 18 ani arestat în legătură cu explozia de la metroul din Londra. Atentatul, revendicat de ISIS!

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost arestat sâmbătă la Dover, de Poliţia din Kent, în legătură cu atentatul de vineri de la metroul din Londra, anunţă forţele de ordine, transmite BBC News.

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost arestat sâmbătă la Dover, de Poliţia din Kent, în legătură cu atentatul de vineri de la metroul din Londra, anunţă forţele de ordine, transmite BBC News.

Bărbatul a fost reţinutîn zona portului Dover de Poliţia din Kent.

El a fost arestat în baza ”secţiei 41” a Legii terorismului (Terrorism Act) şi era reţinut la un post de poliţie.

Comisarul adjunct de la Poliţia Metropolitană Neil Basu a apreciat că este vorba despre o arestare ”semnificativă”, însă a anunţat că nivelul alertei teroriste rămâne la ”critic”.

Mai mulți călători au suferit arsuri la nivelul feței într-o explozie produsă vineri într-o garnitură de metrou în sud-vestul Londrei, iar alte câteva persoane au fost rănite în panica ce a urmat incidentului, relatează presa britanică, preluată de agenția Reuters. Poliția britanică a anunțat că în explozia de la metroul londonez a fost folosită o bombă, relatează Reuters. Cel puțin 18 persoane au fost rănite în explozia care a fost un 'atac terorist', revendicat de gruparea Stat Islamic.

Teroare în Franța! Femei grav rănite după ce un individ le-a atacat cu un ciocan, în plină stradă. Bărbatul ar fi striga... Teroare în Spania: Cel puțin 21 de răniți după două explozii produse la o brutărie din Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x