Antena Căutare

Tânărul român care a fost condamnat la moarte în Malaezia a primit o veste care i-a dat mari speranţe. Anunț de ultimă oră!

Ionuţ Gologan, tânărul care a fost condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic cu substanţe interzise, a primit o veste care i-a dat mari speranţe.

Ionuţ Gologan, tânărul care a fost condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic cu substanţe interzise, a primit o veste care i-a dat mari speranţe.

Potrivit tatălui său, Gologan e la capătul puterilor,dar nu și-a pierdut speranța.

Deşi autorităţile române au făcut tot posibilul pentru a-l ajuta, încercând măcar să îi comute pedeapsa şi să îl aducă în România unde să fie închis într-un penitenciar în cazul în care nu se putea eliberarea definitivă, lucrurile par să meargă tot mai mult într-o direcţie nefericită pentru Gologan, în pofida tratativelor care au loc între România şi Malaezia.

Un alt bărbat închis în acelaşi penitenciar, originar din Nigeria, cu o pedeapsă capitală primită tot pentru trafic de droguri, a fost iertat de sultan. Ionuț speră să aibă parte și el de același tratament.

Creatorul jocului BALENA ALBASTRĂ şi-a primit sentinţa. Decizia a scandalizat pe toată lumea, cum este posibil aşa ceva?... Atentat terorist! 24 de morți și peste 40 de răniți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x