Antena Căutare

Teroare în Barcelona după ce o furgonetă a intrat în mulţime. Un suspect a fost arestat. VIDEO

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 32 au fost rănite, zece dintre ele fiind în stare gravă, după ce o furgonetă a intrat în mulţime, joi după-amiază, în zona turistică La Rambla din Barcelona, arată cel mai nou bilanţ, potrivit BBC. Ministrul catalan de Interne Joaquim Forn a anunţat că, ”din nefericire, numărul morţilor probabil va creşte”. Poliţia consideră că este vorba despre un atac terorist.

Un suspect în atentatul de la Barcelona a fost arestat, potrivit postului public spaniol de televiziune RTVE, transmite The Associated Press.

13 persoane au fost rănite și alte 50 au fost rănite zece dintre ele fiind în stare gravă, după ce o furgonetă a intrat în mulţime, joi după-amiază, în zona turistică La Rambla din Barcelona, arată cel mai nou bilanţ, potrivit BBC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministrul catalan de Interne Joaquim Forn a anunţat că, ”din nefericire, numărul morţilor probabil va creşte”. Poliţia consideră că este vorba despre un atac terorist.

Guvernul de la Barcelona confirmă un mort şi 32 de răniţi în atentat şi anunţă că bilanţul va creşte

Lumea sub TEROARE! Opt atentate teroriste au însângerat, în 2017, Europa... Facebook a activat o pagină specială după atacul de la Barcelona, mii de persoane postând deja mesaje prin care oferă ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x