Antena Căutare

Tragedie în Pacific: trei persoane au murit în urma prăbușirii unui avion de mici dimensiuni

Un avion de mici dimensiuni pentru pasageri a căzut în Oceanul Pacific în apropierea coastei australiene, cauzând moartea a trei persoane, a anunțat vineri poliția australiană

Tragedie în Pacific: trei persoane au murit în urma prăbușirii unui avion de mici dimensiuni
Avion prabusit | www.nydailynews.com

Un avion de mici dimensiuni pentru pasageri a căzut în Oceanul Pacific în apropierea coastei australiene, cauzând moartea a trei persoane, a anunțat vineri poliția australiană, transmite DPA.


Avionul decolase de pe aeroportul Moorabbin și s-a prăbușit în ocean în largul coastelor statului Victoria, din sud-estul Australiei.

Potrivit inspectorului de poliție Graham Banks, cele trei cadavre au fost recuperate și ar putea exista o a patra victimă.

'Nu credem că printre victime se află copii', a spus el, adăugând că investigația va conforma dacă era vorba despre un avion privat sau despre unul turistic. Banks nu a precizat care era destinația zborului și nici care este ipoteza privilegiată de anchetatori privind cauza prăbușirii avionului.

S-a adoptat o lege prin care tații se pot căsători cu fiicele lor, dacă acestea au împlinit 13 ani!... Sute de elevi australieni au fost evacuați după ce mai multe școli și licee au primit amenințări cu bombă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x