Antena Căutare

Trei morți, dintre care un polițist, într-un atac armat în SUA

Atacul armat din centrul de planificare familială în statul Colorado (vestul Statelor Unite) a făcut trei morți, dintre care un polițist, și 9 răniți, au anunțat vineri autoritățile, informează AFP.

Atacul armat din centrul de planificare familială în statul Colorado (vestul Statelor Unite) a făcut trei morți, dintre care un polițist, și 9 răniți, au anunțat vineri autoritățile, informează AFP, citată de Agerpres.

Trei persoane au decedat din cauza rănilor, inclusiv un polițist, au declarat autoritățile din Colorado Springs într-o conferință de presă. Nouă persoane, dintre care cinci polițiști, au fost spitalizate.

"Starea lor este pentru moment bună", a precizat Catherine Buckley, purtător de cuvânt al poliției din acest oraș situat la sud de Denver.

UPDATE: Atacatorul de la centrul de planning familial din Colorado a fost arestat

Bărbatul înarmat care s-a ascuns mai multe ore într-un centru de planning familial din Colorado, în vestul Statelor Unite, a fost arestat după ce a făcut cel puțin 11 răniți, au anunțat autoritățile, informează AFP.

"Suspectul a fost arestat", a declarat John Suthers, primarul orașului Colorado Springs, la sud de Denver, într-un briefing de presă. Poliția, care nu a dezvăluit încă identitatea atacatorului, era îngrijorată că el ar fi putut plasa explozibili în clădire.

Schimbul de focuri între atacator și poliție a durat ore în șir. Televiziunile americane au difuzat imagini cu persoanele evacuate în grabă.

Atac armat într-un centru de planning familial. Schimburi de focuri aveau loc într-un centru de planning familial din Colorado între poliție și un atacator, cu mai mulți răniți dintre care cel puțin patru polițiști și un număr necunoscut de civili, relatează AFP.

"Patru ofițeri de poliție" au fost răniți și unii dintre ei au fost transportați la spital, a declarat într-un briefing de presă Catherine Buckley, o purtătoare de cuvânt a poliției din Colorado Springs, la sud de Denver (vestul Statelor Unite).


ISIS a pus România pe lista neagră! Gruparea teroristă a lansat un video în care amenință numeroase țări!... Un avion rusesc de război a pătruns în spaţiul aerian israelian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x