Antena Căutare

Trump, în vizorul teroriștilor: "SUA sunt conduse de un idiot. Semnele prăbuşirii sunt evidente"

Statele Unite se îneacă şi „sunt conduse de un idiot”, a declarat un purtător de cuvânt al organizaţiei teroriste Statul Islamic, în primele remarci oficiale ale grupării de la învestirea în funcţie a noului lideri de la Casa Albă, relatează Reuters.

Statele Unite se îneacă şi „sunt conduse de un idiot”, a declarat un purtător de cuvânt al organizaţiei teroriste Statul Islamic, în primele remarci oficiale ale grupării de la învestirea în funcţie a noului lideri de la Casa Albă, scria news.ro.

„Voi (Statele Unite – n.r.) sunteţi faliţi, iar semnele prăbuşirii voastre sunt evidente oricui”, a spus purtătorul de cuvânt Abi al-Hassan al-Muhajer.

“Sunteţi conduşi de un idiot care nu ştie ce sunt Siria sau Irakul sau islamul”, potrivit unei înregistrări publicate marţi pe reţeaua de mesagerie Telegram.

Preşedintele Trump a promis din timpul campaniei că lupta de combatere a jihadiştilor va reprezenta o prioritate pentru administraţia sa şi a cerut agenţiilor guvernamentale să prezinte un plan pentru distrugerea ISIS.

Militanţii Statului Islamic au pierdut în ultimele luni terenuri importante în Siria şi Irak, în timp ce trei forţe separate - sprijinite de Statele Unite, Turcia şi Rusia - avansează continuu în direcţia capitalei de facto a jihadiştilor de la Rakka.

Poți să nu plângi când vezi atâția copilași pe patul de spital? Bilanţul atacurilor chimice din Siria a ajuns la 100 de ... Decizie neașteptată în China. Dacă vrei să termini facultatea, trebuie să știi să înoți. Măsura este obligatorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x