Antena Căutare

Un copil de trei ani a condus doi polițiști către casa lui. Ce au văzut agenții acolo este înfiorător

Cinci copii au fost descoperiți într-o casă plină de mizerie din orașul Swansea, Anglia, după ce unul dintre băieți, în vârstă de trei ani, a rătăcit singur pe stradă și a fost găsit de polițiști, pe car apoi i-a condus către locuința lui.

Cinci copii au fost descoperiți într-o casă plină de mizerie din orașul Swansea, Anglia, după ce unul dintre băieți, în vârstă de trei ani, a rătăcit singur pe stradă și a fost găsit de polițiști, pe car apoi i-a condus către locuința lui.

Poliția a descoperit casa în care copiii locuiau singuri după ce doi ofițeri responsabili de ordinea publică au văzut un copil care hoinărea singur pe stradă. Aceștia l-au dus înapoi acasă și când au văzut unde locuiau copiii au rămas dezgustați. Aceștia erau nespălați, cu scutece murdare și cu muște care roiau în jurul lor.

Copiii au ajuns singuri după ce mama lor a fost condamnată la 14 luni de închisoare și 24 de luni cu suspendare pentru cruzime față de copii.

Poliția a fost informată că cei cinci copii s-au dus regulat la școală, înfometați, nespălați și ocazional cu păduchi.

Profesorii au afirmat că erau obligați să le dea haine copiilor pentru că erau trimiși la școală cu haine rupte și necorespunzătoare.

Procurorul Robin Rouch a spus că s-au găsit fecale de animale pe podele și pe paturile din casă, de asemenea era un miros puternic în locuință și abia se putea respira.

Judecătorul Peter Heywood a declarat că locuința nu îndeplinea condițiile de trai pentru un adult, mai ales pentru un copil.

Serviciile sociale au încercat să lupte pentru cazul acestei mame care locuia singură cu cei cinci copii, având probleme mintale. Avocatul apărării, Carina Hughes, a spus că femeia se străduia să facă față singură acestor probleme. Hughes a spus: „Adânc în sufletul ei, ea este o mamă care își iubește copiii."

A păcălit sistemul medical pentru că voia să își facă o operație estetică la nas, pe gratis! „M-am născut aici. Chiar n... Scandal Marea Britanie din cauza casei cu zece dormitoare a prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan Markle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x