Antena Căutare

Un bărbat a deschis focul în centrul vechi! Autoritățile din Oslo l-au arestat pe autor!

Un bărbat înarmat cu o armă de foc, prezentat de poliţia norvegiană drept ”confuz”, a fost reţinut duminică după ce a deschs focul în centrul Oslo, fără să rănească pe cineva, iar autorităţile au respins un motiv terorist

Un bărbat înarmat cu o armă de foc, prezentat de poliţia norvegiană drept ”confuz”, a fost reţinut duminică după ce a deschs focul în centrul Oslo, fără să rănească pe cineva, iar autorităţile au respins un motiv terorist.

Bărbatul, în vârstă de douăzeci şi ceva de ani, a fost reţinut în spatele catedralei din centrul vechiul oraş de către poliţişti înarmaţi.

Suspectul a recunoscut că a tras de două-trei ori duminică, a declarat pentru cotidianul norvegian Nettavisen un purtător de cuvânt al poliţiei, Svein Arild Joerunland.

”Pot să spun că acest (incident) nu are nimic a face cu terorismul”, a spus el. ”Este vorba despre un bărbat confuz”, a adăugat Joerunland.

Poliţia nu a precizat ce tip de armă avea bărbatul asupra sa.

Martori au sunat la poliţie imediat după ora locală 9.00 (10.00, ora României) şi au alertat-o în legătură cu un bărbat înarmat care a tras cu munţie reală, după care forţele de ordine s-au desfăşurat.

Poliţia a anunţat pe Twitter că a descoperit cel puţin două faţade ale unor magazine prezentând ”avarii care ar putea fi provocate de împuşcături”.

Incidentul a avut loc în zona Stortorvet, o piaţă situată în apropierea catedralei Domkirke.

Deţinerea şi depozitarea de arme de foc sunt strict reglementate în Norvegia, iar civilii nu au voie să deţină arme automate. În această ţară scandinavă există numeroşi vânători, care deţin puşti, puşti semiautomate şi puşti de vânătoare.

Masacrul din Texas. Detalii ȘOCANTE despre autorul carnagiului din SUA. Autoritățile au DEZVĂLUIT cine era de fapt CRIMI... Imagini șocante! Momentul terifiant în care o îngrijitoare este atacată de un tigru: "Era plină de sânge pe față şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x