Antena Căutare

Un bărbat, posibil român, a intrat cu mașina într-o mulțime de musulmani care ieșeau de la rugăciune!

Un român ar fi autorul atacului care a îngrozit Londra în această dimineaţă. Bărbatul de 48 de ani a intrat cu o dubă într-un grup de musulmani care ieşeau de la rugăciune. Şi, în faţa moscheei, a ameninţat, urlând, întreaga comunitate de musulmani.

Un român ar fi autorul atacului care a îngrozit Londra în această dimineaţă. Bărbatul de 48 de ani a intrat cu o dubă într-un grup de musulmani care ieşeau de la rugăciune. Şi, în faţa moscheei, a ameninţat, urlând, întreaga comunitate de musulmani.

Cel puţin un om a murit şi alţi opt au fost răniţi. Iar despre atacator, care a fost arestat, un martor şi un jurnalist spun că ar fi de naţionalitate română.

Reporterii Observator au vorbit şi ei cu jurnalistul britanic care spune că surse din poliţia londoneză susţin că atacul din această dimineaţă nu ar fi unul terorist, ci răzbunarea unui român.

Martorii spun că bărbatul a dat roată cartierului minute bune. În zonă există cel puţin două moschei, iar ora nu a fost aleasă la întâmplare. Este săptămâna Ramadanului, iar la miezul nopţii, tocmai se încheia rugăciunea.

Află mai multe în clipul video de mai sus!

Imaginile care au revoltat internetul! Bărbatul suspectat că ar fi produs ultimul atentat din Londra, filmat râzând şi t... Veste tristă. Studentul american reținut în Coreea de Nord a murit. Otto Warmbier avea 22 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x