Antena Căutare

Un campion la LUPTE s-a bătut cu ȘAPTE polițiști, în plină stradă. „N-am făcut ceva rău” - VIDEO

Viaceslav Olinik, un fost campion olimpic la lupte, a fost implicat într-o scenă rupta din filme, în Ucraina.Acesta s-a luat la bătaie, în plină strad, cu 7 polițiști.

Viaceslav Olinik, un fost campion olimpic la lupte, a fost implicat într-o scenă rupta din filme, în Ucraina.Acesta s-a luat la bătaie, în plină strad, cu șapte polițiști.

Viaceslav Olinik a castigat medalia de aur pentru Ucraina la Jocurile Olimpice de Vara de la Atlanta din 1996. Oprit recent in trafic de catre politistii din Kiev, pentru ca se afla in stare de ebrietate, s-a manifestat violent, suparat nevoie mare.

A lovit un politist, care a reactionat imediat cu un spray cu piper. Cand alti politisti au venit in ajutor, sportivul a sarit sa se bata si cu acestia.

„Admit ca sunt partial vinovat, nu pot sa va spun chiar totul. Dar nu sunt un infractor. Faptul ca politistii mi-au dat drumul in aceeasi zi inseamna ca nu am facut ceva chiar atat de rau”, a declarat Viaceslav Olinik pentru presa locala, citat de Daily Mail.

Alertă în Suedia! ISIS plănuiește atacuri TERORISTE la Eurovision... O nouă țară europeană intră în război! Primii militari au fost deja trimiși!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x