Antena Căutare

Un orășel din Canada "distribuie" apă roz la robinet. Minunea s-a înfăptuit fără nicio magie

Întreaga rețea de apă dintr-un orășel din Canada a căpătat, că prin minune, culoarea roz. Oamenii au avut parte de o mare supriza, în momentul în are au dat drumul la apa de la robinet. 

Minunea s-a înfăptuit fără ajutorul vreunei zâne. Glumim noi, dar situatia a fost extrem de neplacuta. Întreaga rețea de apă dintr-un orășel din Canada a căpătat, ca prin minune, culoarea roz.

Oamenii au avut parte de o mare supriza, în momentul în are au dat drumul la apa de la robinet. Nedumeriți, aceștia au incarcat o mulțime de fotografii pe rețelele de socializare. Abia, după câteva ore, oamenii au primit și un răspuns din partea primarului.

Se pare că apa căpătase culoarea roz din cauza unui tratament cu permanganat de potafiu. Această substantă este folosită pentru a indepărta fierul din apă. Nu este foarte toxică, dar în concentrație foarte mare poate fi dăunătoare pentru piele.

Lumea a privit împietrită. Unul dintre cele mai frumoase locuri A DISPĂRUT de pe fața pământului!... Cinci oameni au murit, în Istanbul, după ce un elicopter a lovit un turn de televiziune şi s-a prăbuşit pe şosea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x