Antena Căutare

Un orfan din SUA a mers la o biserica sa-si gaseasca familie adoptiva: "Dumnezeu nu a renuntat la mine"

Davion Only, un baiat de 15 ani din Statele Unite, crede ca Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta pe ei insisi, asa ca a inceput cautarile pentru familia pe care si-o doreste atat de mult. Adolescentul orfan a mers la o biserica, sperand ca macar unul dintre credinciosi va vrea sa-i fie parinte, relateaza revista People.

Davion s-a nascut in inchisoare si, cum mama lui nu putea sa-l creasca, a devenit caz social si a avut mai multe perechi de parinti adoptivi, dar nimeni nu l-a vrut ca membru permanent al familiei.

Baiatul a inceput sa aiba probleme psihologice, din cauza ca ajunsese sa creada ca nu il vrea nimeni. Acum, traieste intr-un orfelinat, alaturi de alti 12 copii, iar soarta i-a dat o noua lovitura.

In luna iunie, a aflat ca mama lui a murit, dupa ce i-a cautat numele pe Google. Acesta a fost momentul in care s-a hotarat ca a asteptat suficient sa fie gasit de o familie iubitoare si a inceput sa-si caute el parinti.

Adolescentul s-a straduit sa invete mai bine, a luat note maxime la aproape toate materiile si a scapat de problemele pe care le avea cu controlul furiei. Dupa ce a demonstrat ca poate fi un tanar cu un comportament adecvat, Davion Only a mers la o biserica baptista din statul american Florida sperand ca unul dintre cei 300 de enoriasi va vrea sa-l ia in adoptie.

La finalul slujbei, baiatul a tinut un scut discurs: „Numele meu este Davion si stau in orfelinat de cand m-am nascut. Stiu ca Dumnezeu nu a renuntat la mine, asa ca nici eu nu renunt”.

Se pare ca vorbele adolescentului i-au emotionat pe credinciosi, caci orfelinatul unde locuieste a primit cel putin 300 de telefoane din parte cealor interesati sa ii devina parinti.

Foto: tampabay.com

Papa Francisc a testat o casca de pompier... La soare te poti uita, nu si la ea! O masina poleita cu aur a fost vedeta unei parcari din Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x