Antena Căutare

Un pescar a găsit o perlă în valoare de 100 de milioane de dolari. Ce a făcut cu ea, după ce a dus-o acasă? Este de neconceput!

Un pescar din Filipine a făcut o descoperire cu adevărat uluitoare. Bărbatul a găsit o perlă care cântărește nu mai puțin de 34 de kilograme, adică cea mai mare perlă din lume, care valorează 100 de milioane de dolari, relatează Daily Mail.

Un pescar din Filipine a găsit o perlă care cântărește nu mai puțin de 34 de kilograme, și valorează 100 de milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Bărbatul a făcut descoperirea în urmă cu zece ani, în largul insulei Palawan. El nu a știut însă valoarea imensă a perlei, așa că a ținut-o timp de un deceniu ascunsă în locuința sa din lemn, care, ulterior a fost incendiată.

Astfel, a fost nevoit să se mute și să își ia toate bunurile, iar perla a ajuns la un agent de turism, care și-a dat seama că este vorba despre o comoară.

“Pescarul a aruncat ancora, iar aceasta a rămas blocată într-o stângă. El a înotat până la fund să elibereze ancora și atunci a adus și perla gigant la suprafață. Asta s-a întâmplat în urmă cu un deceniu, dar a păstrat-o acasă”, a povestit agentul de turism.

Urmează ca experții să confirme autenticitatea perlei. Astfel, ar putea deveni cea mai mare perlă din lume.

Trei crocodili ucigași au fost eliberaţi într-o şcoală din Australia - VIDEO... Și-a cumpărat o păpușă pentru a umple golul lăsat de soția sa decedată. Acum, bărbatul îl dă în judecată pe vânzător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x