Antena Căutare

Un preot le-a făcut duș cu busuiocul enoriașilor. I-a plesnit peste față cu apă sfințită

Imagini de-a dreptul... amuzante din biserică. Câţiva credincioşi au avut parte de o binecuvântare pe care nu o vor uita niciodată. Preotul a luat aghiazmă şi i-a pleznit peste faţă.

Imagini de-a dreptul... amuzante din biserică. Câţiva credincioşi au avut parte de o binecuvântare pe care nu o vor uita niciodată. Preotul a luat aghiazmă şi i-a plesnit peste faţă.

Momentul a stârnit chicoteli din partea celor adunaţi la rugăciune. Oamenii încercau să se apere, dar era în zadar. Au făcut un duș pe cinste. :)

Şi nu este primul caz de acest gen. În urmă cu ceva timp, o altă întâmplare devenea virală în mediul online. Mai mulţi poliţişti erau "binecuvântaţi" cu apa sfinţită din belşug. Oamenii mai aveau puţin şi izbucneau în râs.

Adevărul este că nu-i chiar aşa uşor să te abti în faţa acestor imagini. Bine că nu s-a lăsat cu bătaie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A nins cu lapte praf la Bruxelles: "Devine o chestiune de supraviețuire"... Ne pregătim de RĂZBOI! Imagini cu TESTELE MILITARE de care toată ROMÂNIA se temea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x