Antena Căutare

Un român a murit în Anglia. Abia acum i s-a aflat identitatea. Victor Spirescu, primul român care a „invadat” Anglia s-a stins la 32 de ani!

Pe 1 ianuarie 2014, Victori Spirescu devenea cel mai cunoscut român din Marea Britanie, fiind primul conațional care pătrundea pe teritoriul regatului după ridicarea restricțiilor de muncă pentru români și bulgari.

Atunci a fost poreclit primul dintre românii, care vor invada Anglia, iar notorietatea sa a crescut după ce a fost întâmpinat pe aeroportul Luton de către un parlamentar londonez, laburistukl Keith Vaz.

După acel moment, Victor nu s-a mai aflat în atenția opiniie publice și, din păcate, veștile legate de el sunt triste. Tânărul a murit în urma unui tragic accident, iar apropiații aflați în stare de șoc menționează că acesta urma să se căsătorească.

„Victoras. ..nebunul Cum îţi spuneam ....Cat mă făceai sa rad şi mă bine dispuneai! Mi ai pus sufletul în cuie acum 10 ani ....dar tu ..tu nu te ai lăsat! !iubeai adrenalina..viata ...bucuria...fericirea...erai fericit doar când aveai inima la 2000 !!!Nu ai încetat sa te schimbi ..sa încetezi sa te schimbi ...era ceea ce tu iubeai....Azi un accident ni te a luat. ...Ştiu ca tu în sufletul tău ai ştiut mereu ce riscai. ..dat tu credeai ca eşti invincibil ...dar sunt convinsa ca Vio avea nevoie de un prieten şi te a ales pe tine .....Îţi doresc un drum luminat. (...) Azi am pierdut un prieten drag mie si familiei mele ......a plecat mult prea repede dintre noi .In urma cu 3 luni imi spunea " Aditule nu am trăit degeaba am trăit viata la maxim ! Mai erau multe de făcut "Victor" !Odihneste-te in pace ! Condoleante familiei !", au scris prietenii lui pe rețelele de socializare.

Caz înfiorător în California! Doi părinţi şi-au chinuit și ţinut captivi cei 13 copii, cu vârste între 2 și 29 de ani! E... Imaginea aceasta ascunde un adevăr crunt! Ce le făceau părinții celor 13 copii ai lor, chiar în propria casă, e înfiorăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x