Antena Căutare

Un tată a șocat mediul online! Și-a lăsat fiica de opt ani să împuște un cerb și să-i mănânce inima, încă zvâcnind. Sângele șiroia pe buzele și mâinile fetei

Un tată mândru şi-a lăsat fiica în vârstă de 8 ani să împuşte un cerb şi să îi mănânce inima. Toată grozăvia a fost imortalizata şi publicată pe Facebook. Imaginile sunt de-a dreptul îngrozitoare. Cea mică apare muşcând din inima animalului, având gura plină de sângele care-i curge pe mâini.

Un tată mândru şi-a lăsat fiica în vârstă de 8 ani să împuşte un cerb şi să îi mănânce inima. Toată grozăvia a fost imortalizata şi publicată pe Facebook. Imaginile sunt de-a dreptul îngrozitoare. Cea mică apare muşcând din inima animalului, având gura plină de sângele care i se prelingea pe mâini.

Johnny Yuile s-a lăudat prin intermediul reţelei de socializare cu prima captură a feţei sale. Într-una dintre imagini, cei doi apar lângă cerbul împuşcat de Chloe, în Noua Zeelandă.

“Chloe, micuţa mea prinţesă ninja, cu primul ei cerb. Împușcat într-un tufiş, la ferma unui prieten, weekend-ul trecut", scria tatăl mândru, în deptul fotografiei, potrivit The Sun.

“A luat o muşcătură din inima caldă care zvâcnea. Bravo Chloe!", a mai scris acesta, în dreptul unei imagini odioase.

Se pare că cea mică s-a bucurat de fiecare zi de vânătoare, alături de tatăl ei.

“Mi s-a părut foarte tare, deoarece îmi place să vânez cu tatăl meu şi aşa putem să aducem carne familiei", a spus cea mică, scrie The Sun.

“L-am văzut pe unchiul meu muşcând din inimă, aşa că m-am gândit că aş putea face acelaşi lucru. Avea un gust destul de bun", a mai adăugat aceasta.

Mulţi internauţi s-au revoltat şi au rămas socați la vederea imaginilor. O parte dintre aceştia l-a numit pe bărbat "psihopat", după ce s-a lăudat că şi-a lăsat fiica să ucidă bietul animal.

Ulterior, pagina de Facebook pe care postase grozăvia a fost ştearsă.

Vezi AICI imaginea groaznică!

O veste bună după tragedie! 50 de familii de români afectate de cutremurul din Italia pot beneficia de ajutoarele de la ... Ţara în care oamenii aleg sicrie de carton, în locul celor din lemn, iar moartea a devenit mai scumpă decât viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x