Antena Căutare

UPDATE: A dispărut în neant! Un avion al companiei EgyptAir a dispărut cu 66 de persoane la bord. Prima ipoteză a specialiștilor!

Un avion aparţinând companiei EgyptAir, care efectua o cursă între Paris şi Cairo, a dispărut în noaptea de miercuri joi cu 69 de persoane la bord, acesta nemaiputând fi localizat cu ajutorul radarului, a anunţat compania pe Twitter, citată de Le Figaro online.

Un avion aparţinând companiei EgyptAir, care efectua o cursă între Paris şi Cairo, a dispărut în noaptea de miercuri joi cu 69 de persoane la bord, acesta nemaiputând fi localizat cu ajutorul radarului, a anunţat compania pe Twitter, citată de Le Figaro online.

UPDATE 10:00 Avionul EgyptAir s-a prăbuşit în Marea Mediterană, potrivit unor surse citate de postul de telviziune Al Mayadeen, relatează presa internaţională.

UPDATE 09:55 - Piloţii avionului EgyptAir au lansat un apel de urgenţă puţin înainte de dispariţia aeronavei

A fost lansat un apel de urgență

Piloţii avionului dispărut EgyptAir au lansat un apel de urgenţă cu câteva minute înainte ca aeronava să nu mai poată fi localizată, potrivit unui comunicat al companiei aeriene egiptene, ce contrazice informaţiile anterioare, relatează Le Figaro online. Mesajul a fost primit la mai puţin de zece minute înainte ca avionul de tip Airbus A320 să nu mai poată fi localizat, a subliat un responsabil al companiei EgyptAir.

Zborul MS804 era efectuat de un avion care decolase de la Paris spre Cairo la ora locală 23.09 şi nu a mai putut fi localizat cu ajutorul radarului, a mai anunţat EgyptAir pe contul de Twitter. În momentul în care a dispărut, aeronava se afla în spaţiul aerian egiptean, la o altitudine de peste 11.000 de metri, urmând să aterizeze în douăzeci de minute.

Trei copii la bord

În avionul de tip Airbus A320 se aflau 56 de pasageri inclusiv un copil şi doi bebeluşi şi zece membri ai echipajului, a mai anunţat EgyptAir. Anterior, aceasta a comunicat că la bordul aeronavei se aflau 59 de pasageri.

Flightradar24.com a anunţat că avionul, care avea o vechime de 12 ani, a putut fi localizat ultima oară deasupra Mării Mediterane. Vice-preşedintele companiei aeriene, Ahmed Abdel, a declarat pentru CNN că piloţii avionulului nu au transmis niciun apel de urgenţă, relatează The Guardian.

Pilotul avea 6.275 de ore de experienţă de zbor, inclusiv 2.101 ore cu avion de tip A320, potrivit informaţiilor furnizate de compania aeriană. Ministerul egiptean al Aviaţiei Civile a transmis că mai multe echipe de salvare caută avionul dispărut.

Zborul MS804 era efectuat de un avion care decolase la ora locală 23.09 cu 59 de pasageri la bord şi zece membri ai echipajului, a mai anunţat EgyptAir, scrie Mediafax. În momentul în care a dispărut, aeronava se afla în spaţiul aerian egiptean, la o altitudine de peste 11.000 de metri.

Galerie FOTO! Sânge fierbine de braziliancă: La 33 de ani, și-a luat soț de 75! Ea e cea mai sexy Primă Doamnă din lume!... Caz cutremurător! Ultimele cuvinte ale unei fetițe din Irak, arsă de vie de jihadiștii ISIS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x