Antena Căutare

UPDATE: Atacatorul era înarmat cu un fierăstrău cu lanţ / Atac în nordul Elveţiei! Cinci persoane au fost rănite, anunţă poliţia

Cinci persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-un atac comis de către un bărbat neidentificat, în localitatea Schaffhausen, în nordul Elveţiei, a anunţat luni poliţia, relatează BBC News.

Cinci persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-un atac comis de către un bărbat neidentificat, în localitatea Schaffhausen, în nordul Elveţiei, a anunţat luni poliţia, relatează BBC News.

UPDATE: Bărbatul care a rănit mai multe persoane la Schaffhausen, o localitate în nordul Elveţiei, era înarmat cu un fierăstrău cu lanţ, a anunţat luni poliţia, relatează The Associated Press.

Forţele de ordine au anunţat, după atac, că au prezentat în mod public semnalmentele bărbatului, care a fugit şi era căutat. Cinci persoane rănite, dintre care două grav, au fost spitalizate, în urma atacului, a precizat poliţia.

Suspectul a fost identificat, au anunţat forţele de ordine, care precizează că are aproximativ 1,90 metri înălţime, chelie şi un aspect neîngrijit.

Acest atac ”nu este un act terorist”, subliniază poliţia.

___________________________________________________________________________

Părţi din centrul localităţii, care se află la frontiera cu Germania, au fost ”sigilate” după asalt, iar poliţia căuta atacatorul.

Vehicule de poliţie şi ambulanţe se aflau la faţa locului, iar elicoptere de salvare survolau zona, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei, Cindy Beer, citată de Swissinfo.

Poliţia nu a oferit alte amânunte.

Tragedie în Statele Unite. 9 oameni a murit, iar alţi 28 au fost găsiţi în stare gravă în remorca unui camion... Cea mai mare secetă din ultimii 60 de ani. De vineri, apa va fi oprită la robinete timp de opt ore pe zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x