Antena Căutare

UPDATE: Atentat terorist cu maşina capcană, în Turcia. BILANȚ INIȚIAL: doi morți, 22 de răniți

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar alte 13 au fost rănite într-un atentat comis duminică dimineaţă la o secţie de poliţie din oraşul turc Gaziantep, situat la frontiera cu Siria, anunţă autorităţile turce, citate de site-ul agenţiei AP.

Cel puţin opt morți, iar alte zeci de persoane au fost rănite într-un atentat comis duminică dimineaţă la o secţie de poliţie din oraşul turc Gaziantep, situat la frontiera cu Siria, anunţă autorităţile turce, citate de site-ul agenţiei AP.

UPDATE: Poliția turcă a arestat patru presupuși jihadiști ai grupării jihadiste Statul Islamic (SI) care pregăteau un atac asupra manifestațiilor de celebrare a zilei de la 1 Mai la Ankara, a anunțat duminică agenția națională de presă Anadolu, preluată de AFP.


Cei patru bărbați sunt sirieni care se aflau în capitala turcă de ceva timp, a adăugat agenția de presă, fără a oferi alte detalii.

Turcia este în stare de alertă în urma unei serii de atentate, dintre care două la Istanbul imputate jihadiștilor și două la Ankara revendicate de militanți kurzi, soldate cu zeci de morți.

Duminică, doi polițiști au fost uciși și cel puțin 22 de persoane au fost rănite într-un atentat cu mașină capcană la Gaziantep, în sud-est, în apropiere de frontiera cu Siria.

În octombrie 2015, un dublu atentat sinucigaș care a vizat o reuniune pro-kurdă în fața gării principale din Ankara a făcut 103 morți și peste 500 de răniți. Acest atac, cel mai sângeros de pe teritoriul turc, a fost atribuit de autorități Statului Islamic.

Atacul cu bombă a avut loc duminică la ora 9.30 (9.30, ora României), la o secţie de poliţie din oraşul Gaziantep.

Potrivit postului NTV, un agent de poliţie a murit în urma unui atac cu maşină-capcană.

Alte 13 persoane, inclusiv nouă poliţişti, au fost rănite în atentat, a declarat guvernatorul provicial, Ali Yerlikaya.

Atac terorist în Sâmbăta Mare! Cel puţin 14 persoane au murit... Tragedie! Cel puţin 33 de morţi şi zeci de răniţi într-un dublu atentat comis în Irak...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x