Antena Căutare

Vedetele se roagă pentru Londra. De la Ariana Grande până la Simon Cowell, toată lumea bună a Hollywoodului își arată sprijinul pentru familiile îndurerate!

Evenimentele șocante petrecute noaptea trecută în trei puncte din capitala Marii Britanii au șocat, încă o dată, opinia publică de pretutindeni. Marile vedete hollywoodiene și-au exprimat regretele pentru familiile celor decedați și au transmis încurajări persoanelor rănite în atentat

Evenimentele șocante petrecute noaptea trecută în trei puncte din capitala Marii Britanii au șocat, încă o dată, opinia publică de pretutindeni. Marile vedete hollywoodiene și-au exprimat regretele pentru familiile celor decedați și au transmis încurajări persoanelor rănite în atentat.

Poliția londoneză i-a împușcat mortal pe cei trei atacatori din zona Pieţei Borough: „ Alergau şi tăiau pe toată lumea. Eu le strigam oamenilor "fugiţi, fugiţi, fugiţi"”

Prima vedetă care a postat pe conturile de socializare un mesaj de încurajare a fost Ariana Grande, artista de al cărei nume este legat un alt eveniment dramatic petrecut în insulă, cel de la Manchester.

Vedete de primă mână precum Patricia Arquette, Elijah Wood, Simon Cowell, Michelle Williams, LeeAnn Rimes sau Olivia Munn au scris același mesaj impresionant: „Pray for London” (Mă rog pentru Londra), confirmând încă o dată că în astfel de momente, întreaga planetă este solidară în fața unor atacuri teroriste.

Capitala Angliei, sub asediul terorii! Șase persoane au murit și alte 48 au fost rănite.

Capitala Regatului Unit, în stare de şoc după cele două atentate teroriste... VIDEO ŞOCANT! Un român a fost prins în mijlocul atacului terorist din Londra! A filmat scenele de groază...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x