Antena Căutare

Un bărbat a murit, după ce s-a împuşcat singur. NU a fost sinucidere! Voia să testeze o vestă antiglonţ - VIDEO

Un tânăr din zona Donbass, o regiune din Ucraina disputată de ruşi şi ucrainieni, a murit în urma unui "test" eşuat. Bărbatul a vrut să demonstreze că o vestă antiglonţ poate face faţă unui...glonţ.

Un tânăr din zona Donbass, o regiune din Ucraina disputată de ruşi şi ucrainieni, a murit în urma unui "test" eşuat. Bărbatul a vrut să demonstreze că o vestă antiglonţ poate face faţă unui...glonţ.

Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile. Tânărul a fost filmat de prietenii lui în timp ce și-a pus vesta, a îndreptat pistolul înspre el și a tras.

Pe imagini se vede cum Evhen Orlenko a tras şi începe să se împleticească. Pe film se aude cum amicii îi spuneau: „Ce faci, mă? Bă, tu o să te omori!'.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul și-a scos vesta și s-a prăbușit. Doctorii au venit la fața locului, dar n-au putut să facă altceva decât să constate decesul acestuia.

Medicii au confirmat că glonțul pe care și l-a tras singur l-a ucis.

Panică generală fără precedent! 21 de persoane AU MURIT și alte zeci sunt în spital. Criză în Malaezia!... REVOLTĂTOR! Peste 300 de cadavre erau păstrate într-un CAMION şi plimbate dintr-un cartier în altul, în Mexic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x