Antena Căutare

(VIDEO) Miracol! O măicuţă aflată în scaun cu rotile, s-a vindecat ca prin minune, iar episcopii Bisericii au recunoscut oficial cel de a al 70-lea miracol!

Miracol într-o localitate din Franţa! O călugăriţă aflată în scaun cu rotile, s-a vindecat ca prin minune, după ce s-a rugat la un pelerinaj din sud-vestul Franţei. Episcopii Bisericii catolice au fost atat de impresionati incat au recunoscut oficial cel de a al 70-lea miracol de la Lourdes.

Bernadette Moriau a suferit o viaţă întreagă. A îndurat nu mai puţin de 4 intervenţii chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale. Totul a fost, însă, în zadar. Durerile erau crunte şi nu putea să meargă. Vindecarea, una miraculoasă de-a dreptul, a venit imediat după ce femeia s-a întors din pelerinajul din Lourdes, cel care reuneşte in fiecare an mii de credinciosi din toata lumea.

„Apoi am auzit o voce din interior care îmi spunea să renunţ la dispozitivele care mă ajutau să mă deplasez. Cu credinţa în suflet, gândindu-mă la ceea ce le spunea Isus bolnavilor "Ridică-te, ia-ţi patul şi umblă." Şi asta a fost tot. După, n-am mai simţit nicio durere”, povestește femeia

În aceeaşi zi Bernadette a întrerupt toate tratamentele pe care le urma. A încetat să mai ia morfină şi a ieşit la o plimbare alături de cumnata ei.

Astăzi călugăriţa de 69 de ani se simte mai bine ca niciodată. Medicii au consultat-o timp de 10 ani şi au stabilit că vindecarea ei nu are nicio explicaţie medicală.

Vindecarea călugăriţei franceze a devenit, astfel, cel de-al 70 - lea miracol confirmat de Biserica Catolică, ca urmare a intervenţiei divine la Lourdes.

Oraşul a devenit loc de pelerinaj în anul 1858, după ce Fecioara Maria i s-a arătat unei fetiţe, pe nume Bernadette. De atunci, milioane de catolici vin aici anual să se roage pentru sănătate.

Agenții de securitate dintr-o gară au rămas fără cuvinte! O femeie a urcat în scanerul cu raze X, alături de bagajul pe ... Atac armat la un liceu din Florida. Cel puţin 20 de persoane au fost rănite. O echipă SWAT a fost trimisă la faţa loculu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x