Antena Căutare

(VIDEO) Miracol! O măicuţă aflată în scaun cu rotile, s-a vindecat ca prin minune, iar episcopii Bisericii au recunoscut oficial cel de a al 70-lea miracol!

Miracol într-o localitate din Franţa! O călugăriţă aflată în scaun cu rotile, s-a vindecat ca prin minune, după ce s-a rugat la un pelerinaj din sud-vestul Franţei. Episcopii Bisericii catolice au fost atat de impresionati incat au recunoscut oficial cel de a al 70-lea miracol de la Lourdes.

Bernadette Moriau a suferit o viaţă întreagă. A îndurat nu mai puţin de 4 intervenţii chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale. Totul a fost, însă, în zadar. Durerile erau crunte şi nu putea să meargă. Vindecarea, una miraculoasă de-a dreptul, a venit imediat după ce femeia s-a întors din pelerinajul din Lourdes, cel care reuneşte in fiecare an mii de credinciosi din toata lumea.

„Apoi am auzit o voce din interior care îmi spunea să renunţ la dispozitivele care mă ajutau să mă deplasez. Cu credinţa în suflet, gândindu-mă la ceea ce le spunea Isus bolnavilor "Ridică-te, ia-ţi patul şi umblă." Şi asta a fost tot. După, n-am mai simţit nicio durere”, povestește femeia

În aceeaşi zi Bernadette a întrerupt toate tratamentele pe care le urma. A încetat să mai ia morfină şi a ieşit la o plimbare alături de cumnata ei.

Astăzi călugăriţa de 69 de ani se simte mai bine ca niciodată. Medicii au consultat-o timp de 10 ani şi au stabilit că vindecarea ei nu are nicio explicaţie medicală.

Vindecarea călugăriţei franceze a devenit, astfel, cel de-al 70 - lea miracol confirmat de Biserica Catolică, ca urmare a intervenţiei divine la Lourdes.

Oraşul a devenit loc de pelerinaj în anul 1858, după ce Fecioara Maria i s-a arătat unei fetiţe, pe nume Bernadette. De atunci, milioane de catolici vin aici anual să se roage pentru sănătate.

Agenții de securitate dintr-o gară au rămas fără cuvinte! O femeie a urcat în scanerul cu raze X, alături de bagajul pe ... Atac armat la un liceu din Florida. Cel puţin 20 de persoane au fost rănite. O echipă SWAT a fost trimisă la faţa loculu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x