Antena Căutare

VIDEO TERIFIANT! Un faimos solist rock a murit DE ZIUA SA, direct pe scenă! Colegii de trupă au crezut că este glumă și au continuat să cânte, râzând!!!

Bruce Hampton, un faimos cântăreț de rock și de jazz din Atlanta, a decedat, la 70 de ani, direct pe scenă, în timpul unui concert. În imaginile ce circulă pe siteurile de socializare se poate vedea cum artistul cade spre finalul specacolului, dar colegii de trupă, obișnuiți cu poantele celui botezat ”Bunicul Scenei Jam” nu s-au sinchisit, continuând să cânte!!!

Bruce Hampton, un faimos cântăreț de rock și de jazz din Atlanta, a decedat, la 70 de ani, direct pe scenă, în timpul unui concert. În imaginile ce circulă pe siteurile de socializare se poate vedea cum artistul cade spre finalul specacolului, dar colegii de trupă, obișnuiți cu poantele celui botezat ”Bunicul Scenei Jam”, nu s-au sinchisit, continuând să cânte!!!

Chiar dacă intrernațional nu spune multe, numele lui Bruce Hampton era extrem de cunoscut în peisajul muzicii rock și jazz din Atlanta, SUA. Ajuns la șapte decenii de viață, cel poreclit ”Bunicul Scenei Jam” colaborase cu formații faimoase și fusese, la rândul său, lansator de vedete.

Marți seară, în fața a peste 5.000 de spectatori, artistul și trupa sa aveau concert aniversar, sărbătorindu-l chiar pe...Bruce, care, pe 30 aprilie, adunase 70 de ani! În timp ce cânta ”Turn on You Lovelight” și se plimba pe scenă, cu microfonul în mână, solistul chemă din trupă un copil, un tânăr chitarist, pentru un solo. Apoi, cade, în văzul tuturor! Crezând că este o tradițională glumă a ”Bunicului”, formația nu se oprește nicio secundă, continuând să cânte. Mai mult, pe imagini se poate vedea cum colegii săi râd, fiind convinși că Hampton le ”coace” ceva, conform tradiției.

După ce și-au dat seama de tragedie, băieții s-au oprit, iar solistul a fost transportat la spital. Era, însă, prea târziu: stop cardiac!

"Am văzut un picior în fața mea și am realizat că este o bucată de trup. Restul corpului era în stânga mea". D... Melania Trump ''a dat like'' pe Twitter unui mesaj împotriva soțului ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x