Antena Căutare

"Vladimir Putin, despre prostituatele Rusiei: "Sunt cele mai bune din lume"

Vladimir Putin a comentat afirmațiile din presă potrivit cărora Donald Trump s-ar fi întâlnit cu prostituatele ruse într-un hotel din Moscova.

Vladimir Putin a comentat afirmațiile din presă potrivit cărora Donald Trump s-ar fi întâlnit cu prostituatele ruse într-un hotel din Moscova.

În cursul conferinţei de presă la Kremlin după întrevederea sa cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, Vladimir Putin a vorbit pentru prima oară în public despre informaţiile potrivit cărora ar deţine filmuleţe de natură sexuală compromiţătoare cu președintele american.

"Trump a venit la Moscova și în aceeași secundă a alergat să se vadă cu prostituatele din Moscova. El este doar o persoană inteligentă, dar și o persoană care o perioadă îndelungată a organizat numeroase concursuri de frumusețe. A discutat cu cele mai frumoase femei din lume.

Cu greu îmi imaginez că el ar fi alergat la hotel să se întâlnească cu fetele noastre cu comportament ușuratic. Cu siguranță, și ele sunt cele mai bune din lume, însă mă îndoiesc că Trump s-a lăsat prins în plasă".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pericol pentru cei din oraș! Lupii au început să se apropie tot mai mult de Paris!... Italia, zguduită de patru cutremure de peste cinci grade pe Richter. Episodul Amatrice se repetă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x