Antena Căutare

Vladimir Putin o să ia foc! Un ucrainean a devenit celebru datorită glumelor făcute pe seama preşedintelui Rusiei

Vadim Dubovski, născut în Doneţk şi stabilit de zece ani în Chicago, a devenit celebru pe Internet datorită melodiile în care îl ironizează pe Vladimir Putin.

Vladimir Putin o să ia foc! Un ucrainean a devenit celebru datorită glumelor făcute pe seama preşedintelui Rusiei Galerie
Vladimir Putin

Vadim Dubovski, născut în Doneţk şi stabilit de zece ani în Chicago, a devenit celebru pe Internet datorită melodiile în care îl ironizează pe Vladimir Putin.

Recent, Rusia a explicat că numeroşi paraşutişti militari ar fi aterizat din greşeală pe teritoriul Ucrainei, iar reacţia lui Dubovski nu a întârziat să apară. A creat melodia intitulată "You are the Army of a Freak" ("Sunteţi armata unui ciudat"): "Nu ar trebui să mergeţi prin zone pe unde riscaţi să vă rătăciţi, să ajungeţi în războiul altui popor... Familiile voastre pot fi mândre de voi: nu orice rus a făcut stagiul militar în altă ţară".

Melodiile lui Dubovski au fost ascultate de sute de mii de ori pe YouTube. Multe dintre ele au fost difuzate chiar şi la televiziunile din Ucraina.

Un stadion de fotbal din Liberia va fi transformat în centru de tratament pentru victimele virusului Ebola... Tragedie în larg: 70 de persoane, date dispărute, după naufragiul unui feribot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x