Antena Căutare

Yoga cu bere, evenimentul sportiv care promite relaxare totală și promovează sănătatea. Organizatorii, luați în vizor de autorități

Autoritățile thailandeze au lansat o investigație privind Brew Yoga, o activitate care combină yoga și berea, considerând că ar putea fi ilegală deoarece promovează consumul de alcool.

Autoritățile thailandeze au lansat o investigație privind Brew Yoga, o activitate care combină yoga și berea, considerând că ar putea fi ilegală deoarece promovează consumul de alcool.

"Brew Yoga poate fi comparat cu târgurile berii care se desfășoară la Bangkok. Este un eveniment publicitar", au declarat sursele. "Nu este sănătos să bei alcool, prin urmare un asemenea eveniment nu poate promova sănătatea", au precizat sursele.

Ministerul Sănătății publicase în aprilie un comunicat, preluat de mass-media locale, în care își exprima îndoielile față evenimentul Brew Yoga desfășurat cu o săptămână înainte în care se consumase bere de import într-un bar din Bangkok.

Autoritățile au cerut organizatorilor să respecte Legea de Control a Băuturilor Alcoolice din 2008, care prevede ca orice publicitate ce sprijină consumul de alcool constituie o infracțiune pasibilă cu până la un an de închisoare și o amendă de maximum 500.000 de bat (14.500 de dolari).

Nipaporn Audrach, promotorea Brew Yoga, a declarat că nu a fost informată de autorități în legătură cu această anchetă, insistând că este vorba de un eveniment ce promovează sănătatea și nu încurajează pe nimeni să se îmbete.

Brew Yoga își trage denumirea de la evenimentul BierYoga care a început la Berlin în 2015, când instructorii de yoga Emily și Jhula au îmbinat două lucruri preferate — berea și yoga — în scopul relaxării și atingerii unui nou nivel al cunoașterii a sinelui. De atunci BierYoga s-a extins și în alte orașe ale lumii precum Melbourne, Sydney, Auckland și Singapore.

Imagini neobișnuite. „Cascade de sânge” au apărut în Antarctica. Specialiștii au găsit explicația!... Dubai, primul oraş din lume care are propriul font Microsoft: ”A fost un pas foarte important pentru noi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x