Antena Căutare

HOROSCOP: Leii sunt mai curioși ca niciodată, iar Racii au parte de schimbări

Berbecii joacă cinstit astăzi, iar părerile lor sincere vor genera în ceilalţi reacţii care amuză. Important este că în final onestitatea lor va fi apreciată.

HOROSCOP: Leii sunt mai curioși ca niciodată, iar Racii au parte de schimbări
Horoscop

Berbecii joacă cinstit astăzi, iar părerile lor sincere vor genera în ceilalţi reacţii care amuză. Important este că în final onestitatea lor va fi apreciată.

Totul pare confuz în viaţa voastră, taurilor, dar într-un sens bun. Veţi simţi un uşor disconfort, dar asta pentru că şi mintea e ca un muschi nefolosit care generează febră musculară.


Gemenii caută astăzi o persoană mai deşteaptă decât ei întrucât simt nevoia de provocare şi observă că nu au cu cine. Atenţie, va dura aproape toată ziua până o veţi găsi.

Racilor, pregătiţi-vă şi lăsaţi să cadă zidurile de apărare. E timpul să fiţi mai vulnerabili într-o relaţie matură. Lucrurile evoluează oricum, fie că vă doriţi sau nu.

Leii au un nivel crescut de curiozitate şi au de pus multe intrebari astăzi. Aşa că ar fi indicat să alegeţi noutatea când nu aveţi încotro, între a bea o cafea cu un prieten vechi sau cu o nouă cunoştinţă.

Se joacă o dramă astăzi în jurul fercioarelor, dar locul lor central din scenă îi apără de efectele neplăcute. Tot ce trebuie să facă e să meargă cu valul de erupţii emoţionale care vine.


Balanţelor, puteţi face ceva pentru binele vostru astăzi: fiţi expresivi. Exersaţi câteva mişcări de dans de exemplu. Lăsaţi-i pe ceilalţi să vadă cum vă simtiţi după cum arătaţi.

Scorpionii au de luat o decizie dificilă, dar astăzi sunt pregătiţi să-şi asume un risc mai mare şi de ce nu să se bucure de o recompensă mai mare. E un semn că vă revine încrederea în voi.

Glumele vă amuză până încep să vă plictisească. Asta simt astăzi săgetatorii, dar sunt singurii din grup care vin cu energia asta. Ceilalti încă se amuză.

Vă veţi mişca la mare viteză astăzi, capricornilor. Motivul pleacă de la un conflict cu cineva apropiat. Nu încercaţi să fugiţi de problemă, mai bine întâlniţi-vă cu acea persoană şi vorbiţi.

Vărsătorii se află într-o fază foarte responsabilă, fac totul bine şi la timp. Prietenii observă asta şi vor veni să vă scoată la distracţie, aveţi nevoie şi de relaxare.

Nu puneţi gaz pe foc, peştilor. Credem că vă e greu să păstraţi secretul unei bârfe, dar dacă vorbiţi doar veţi înrăutăţi lucrurile şi veţi fi implicaţi fară motiv în asta

Când crede mama Deliei că ar fi timpul să aibă un nepoțel... Noi previziuni interesante ale ZODIACULUI CHINEZESC în materie de DRAGOSTE! Cum îţi merge în Anul Maimuţei de Foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x