Antena Căutare

Imagini dramatice. Unul dintre minerii care au scăpat din subteranul minei Lupeni, a fost transportat de urgență la spital

Imagini dramatice. Unul dintre minerii care au scăpat din subteranul minei Lupeni, a fost transportat de urgență la spital, la Spitalul de Urgență Petroșani pentru că a acuzat un traumatism toracic.

Rudele celor trei mineri care au fost surprinși joi de surparea unui abataj de la Mina Lupeni au fost invitate la sediul exploatării miniere pentru a fi ținute la curent cu operațiunile de salvare, dar și pentru a putea fi consiliate de un psiholog. Potrivit ultimelor informații, în abatajul care s-a surpat lucrau 11 mineri, și nu 14, cum se anunțase inițial.

Dintre cei 11 mineri, opt au reușit să fugă din zona surpării iar trei au rămas blocați acolo. Echipele de salvatori au coborât în subteran, la gura minei fiind deplasate de către ISU Hunedoara o autospecială de terapie intensivă și una pentru transport victime multiple.

Accidentare de ultimă oră în cantonamentul naționalei! Bogdan Stancu, OUT! Contra a convocat jucătorul ultimei etape din... Chiar că ne-a aruncat o... vrajă! Un travesti de poveste cu un personaj de legendă. Sebastian Muntean se transformă pere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x