Antena Căutare

20 de ani de închisoare pentru un mail pe care nici nu l-a trimis. Yahoo! a băgat un traficant de droguri în pușcărie

Este cazul unui traficant de droguri care a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pornind de la o serie de emailuri care nu au fost expediate.

Este cazul unui bărbat care a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, pornind de la o serie de emailuri care nu au fost expediate.

Britanicul Russell Knaggs, împreună cu un complice din Columbia, a gândit un sistem de comunicații prin email destul de creativ. Practic, două persoane au acces la același cont de email folosind un singur nume de utilizator și parolă.

În momentul în care cineva vrea să transmită un mesaj, îl redactează, dar nu este trimis, păstrându-se automat în draft – ciorne. Când destinatarul vede mesajul în draft, răspunde în aceeași manieră, dar șterge mesajul inițial, în permanență rămând un singur email în draft și restull fiind șterse pemanent, scrie playtech.ro.

Yahoo păstrează respectivele drafturi, chiar și după ce au fost șterse, pentru o perioadă foarte lungă de timp.Yahoo a transmis mesajele respective către autorități pentru a putea fi folosite ca dovezi împotriva traficanților de droguri.

Ramona Gabor a plecat din Dubai în Mexic. Latino-americanii au fost impresionați de frumusețea româncei. Pictorial HOT... Visele ne consumă lent. Câți ani din viață ne petrecem visând?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x