Antena Căutare

2016 anul BLESTEMAT. „Vor năvăli în masă, va ruina acel oraș, va fi violență, distrugere”

Nostradamus, Michel de Nostredame pe numele sau real, a fost un medic faimos, cabalist si farmacist francez. Acesta a prevestit numeroase evenimente si ajuns cunoscut datorita scrierilor sale

Nostradamus, Michel de Nostredame pe numele sau real, a fost un medic faimos, cabalist si farmacist francez. Acesta a prevestit numeroase evenimente si ajuns cunoscut datorita scrierilor sale.

Din pacate pentru 2016 nu vine cu vesti prea bune. Conform scrierilor sale, in 2016 va incepe Al Treilea Razboi Mondial si va dura 27 de ani.

Razboiul va incepe dupa spusele profetului cu aparitia unei comete pe cer. In urma cu 500 de ani, Nostradamus a prezis ca Al Treilea Razboi Mondial va fi declansat de Rusia, iar prima tara cucerita va fi Romania: „Din Rusia vor navali in masa, distrugatorul va ruina acel oras, va fi violenta, distrugere, „Romanie” va suferi, astfel, flacarile Marelui Razboi nemaiputand fi oprite.”

Așa tatuaj mai rar! O brunetă cu sex-appeal și cu mult curaj în fața acului!... Ce poate ieși din două brichete! Pare imposibil (GALERIE FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x