Antena Căutare

A apărut înghețata împotriva mahmurelii! Are gust de grapefruit și o poți găsi doar aici

A apărut un nou remediu împotriva mahmurelii. Unde? Evident, în Coreea de Sud. Despre ce anume vorbim? Despre o înghețată delicioasă, cu gust dulce-acru de grapefruit.

A apărut un nou remediu împotriva mahmurelii. Unde? Evident, în Coreea de Sud. Despre ce anume vorbim? Despre o înghețată delicioasă, cu gust dulce-acrișor de grapefruit.

De vineri, 20 mai, un lanţ de supermarketuri din Coreea de Sud a început comercializarea îngheţatei „Gyeondyo” - „Stai!”

Produsul este „destinat să ajute oamenii care trebuie să meargă la muncă, după o noapte de petrecere”. Înghețata minune este realizată din fructele arborelui japonez de stafide, folosite încă din secolul al XVII-lea ca remediu pentru greaţă, în timpul călătoriilor lungi, sau pentru consumul excesiv de alcool.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Coreea se situează pe cel mai înalt nivel în ceea ce prvește consumul de alcool din Orientul Îndepărtat, scrie descopera.ro. Industria locală realizează vânzări anuale de 126 de milioane de dolari din remedii antimahmureală.

Ce trebuie să mâncăm și de ce minerale și ceaiuri avem nevoie pentru un ten impecabil! Un nutriționist a dezvăluit secre... Nu vă lăsați pradă conflictelor! Taurii ar putea avea o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă. Horoscopul de luni, 30 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x