Antena Căutare

A descoperit că are în casă o consolă de jocuri ce i-ar putea aduce o avere de peste 35.000 de dolari!

Un bărbat a descoperit într-o zi că are acasă o consolă de jocuri, ce i-ar putea aduce o sumă de peste 35.000 de dolari.

Un bărbat a descoperit într-o zi că are acasă o consolă de jocuri, ce i-ar putea aduce o sumă de peste 35.000 de dolari.

Căuta prin pod atunci când a găsit o consolă de jocuri veche, fabricată în anii `90. Exemplarul este unul extrem de rar, căci s-au fabricat doar 200 de prototipuri.

Cei de la Sony au dat mâna cu rivalii de la Nintendo și au creat consola „Nintendo PlayStation”, dar în scurt timp, cele două companii au decis să revină la drumurile separate.

A cumpărat un dulap la preț de NIMIC, dar a descoperit o adevărată COMOARĂ înăuntru! Toți au avut un ȘOC! „Nu pot să cred așa ceva!”

Consola ce i-ar putea aduce bărbatului o adevărată avere

Din această colaborare s-au născut 200 de prototipuri, despre care se spune că ar fi fost distruse. Totuși, bărbatul a descoperit că are un astfel de exemplar în podul casei.

Umbla în lucrurile mamei sale atunci când a făcut o descoperire fabuloasă! A devenit milionar, după ce a ieșit la iveală un secret vechi de 55 de ani!

Potrivit specialiștilor, o astfel de consolă de jocuri poate să valoreze peste 35.000 de dolari.

Consola ce i-ar putea aduce bărbatului o adevărată avere

Cum arată lacrimile, văzute de aproape! Nu te-ai fi așteptat la așa ceva!... Credeau că sunt singure și fac o poză, dar atunci a apărut ceva bizar în imagine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x