Antena Căutare

A fost frumoasă, talentată și a scris istorie ca divă a filmelor! Totuși, Audrey Hepburn avea ca animal de companie un animal cât se poate de bizar!

 Există și fotografii ce au scris istorie și care nu și-au pierdut din farmec. Multe dintre ele au rămas necunoscute, dar totuși la fel de „vii”!

Există și fotografii ce au scris istorie și care nu și-au pierdut din farmec. Multe dintre ele au rămas necunoscute, dar totuși la fel de „vii”!

Un exemplu concret este poza de mai jos. Alain Delon vrăjește o fată frumoasă. Uneori poți să fii chiar și Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, fiindcă tot nu vei avea șanse mai mari la femei, dacă e Alain Delon în aceeași cameră cu tine.

O altă fotografie pe care nu o poți uita prea ușor este cea în care Audrey Hepburn iese la cumpărături alături de animalul său de companie. Totuși, ca o adevărată divă din Beverly Hills al anului 1956, Audrey vine însoțită de un pui de căprioară!

OZN-uri prăbușite în România! Localnicii spun că aici sunt „pietre vii” și fenomene extrem de bizare!... Șoseaua bântuită din România răpește vieți! Apariții fantomatice și o legendă înspăimântătoare bagă șoferii în sperieți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x