Antena Căutare

A fost reinventat covorul lui Aladin. Cum arată "minunea zburătoare"

Un suedez a încercat să-şi creeze propriul aparat de zbor, care utilizează opt motoare alimentate cu petrol ataşate unei structuri tubulare, pe care este amplasat un scaun uşor.

Un suedez a încercat să-şi creeze propriul aparat de zbor, care utilizează opt motoare alimentate cu petrol ataşate unei structuri tubulare, pe care este amplasat un scaun uşor.

Majoritatea percep invenţia ca pe un covor zburător, dar face zgomot cât o rachetă aşa că inventatorul îşi testează aparatul în zone pustii.

Complexitatea mecanismelor, lichidul inflamabil de la bord şi faptul că motoarele pe gaz nu sunt potrivite pentru stabilizarea aparatelor de zbor au provocat nenumărate accidente ale invenţiei, scrie gizmag.com, potrivit descopera.ro.

În urma unui accident în cadrul căruia motorul a cedat, aparatul de zbor s-a prăbuşit în pădure, din fericire aparatul era pilotat de la distanţă.

Însă, acum câteva săptămâni, a postat un nou videoclip în timp ce pilotează aparatul la o distanţă de 4,57 metri de sol. "Este o senzaţie de zbor plăcută'', a spus suedezul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Horoscopul își pune amprenta pe relația ta! Află cu ce zodie o să te măriți!... Părinții sunt în stare de șoc! Un supererou transgender, în fustă mini și pelerină, va apărea într-o revistă de benzi de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x