Antena Căutare

Cazul care a șocat întreg globul! A fost ținută prizonieră de tatăl său timp de 13 ani. A fost marcată pe viață!

Cazul Genie a uimit o lume întreagă atunci când s-a descoperit că a fost ținută prizonieră de către tatăl său timp de 13 ani.

Cazul care a șocat întreg globul! A fost ținută prizonieră de tatăl său timp de 13 ani. A fost marcată pe viață!
| Foto: trendingposts.net

Cazul Genie a uimit o lume întreagă atunci când s-a descoperit că a fost ținută prizonieră de către tatăl său timp de 13 ani.

Fetița a fost tratată în mod abuziv de către tatăl său de la o vârstă fragedă, pentru că acesta i-a interzis să aibă orice fel de contact uman. A stat timp de 13 ani încuiată într-o încăpere cu geamurile pictate, în care i s-a interzis să vorbească cu cineva.

A fost, într-un final, salvată de autorități care au găsit-o izolată de restul lumii.

Genie s-a născut în Arcadia, California, în anul 1957. Tatăl său nu iubea copiii, a avut o copilărie urâtă, într-un orfelinat, deoarece părinții lui l-au abandonat.

Genie s-a născut cu Rh negativ și era subnutrită și la câteva luni părinții au descoperit că are probleme de vorbire, de aceea au dus-o la medic. Aceștia i-au recomandat să fie supravegheată de un specialist, însă tatăl nu a acceptat. Așa că a hotărât să o îngrijească așa cum știa mai bine.

Nu avea voie să se uite la televizor, purta scutec noaptea și dormea imobilizată, într-un sac de dormit. Tatăl său o hrănea numai cu mâncare de bebeluș, ouă fierte moi și lichide.

Femeia are acum 60 de ani și se află în grija statului California, unde duce o viață simplă și liniștită. Totuși a fost marcată pe viață de tratamentul abuziv al tatălui său.

Foto: trendingposts.net

GALERIE FOTO. RESPECT INFINIT! Cei mai frumoși oameni cu handicap din lume. Am plantat 10.000 de copaci. ”Eu sunt orb, e... Cel mai tare test de vedere. Cât de bună e privirea ta? În cât timp găsești cifra 2?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x