Antena Căutare

„A început DEJA”! Al Treilea Război Mondial se duce cu arme INVIZIBILE! Uite ce se întâmplă de fapt în LUME!

Din ce în ce mai multă lume vorbește despre începerea unui al Treilea Război Mondial, dar puțini sunt cei care știu că acesta a început deja.

Din ce în ce mai multă lume vorbește despre începerea unui al Treilea Război Mondial, dar puțini sunt cei care știu că acesta a început deja.

Potrivit unor profeții, al Treilea Război Mondial nu se va purta cu arme și foc, ci se va duce o luptă crâncenă în plan spiritual, cu ajutorul diferitelor mijloace material. Cea mai mare formă de manipulare va fi mass-media, ce ulterior va fi distrusă de tot felul de ființe spiritual. Acestea vor reconstrui lumea și vor clădi o formă nouă de societate, pe placul Creatorului.

Așa spun cei care cred cu convingere faptul că într-o zi, omenirea va fi purificată și va fi schimbată din temelii, aceasta fiind singura cale către salvare.

BIBLIA conține SECRETE despre ființe EXTRATERESTRE! Biserica a ASCUNS asta mereu!... VIDEO: Mamăăă, ce mişcări! A oferit un dans incendiar la bară, în autobuz, în văzul tuturor! Călătorii au privit-o uluiţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x