Antena Căutare

„A început DEJA, pericolul este APROAPE”! Omenirea se apropie rapid de ÎMPLINIREA PROFEȚIEI!

O profeție a celebrului Nostradamus a început deja să se adeverească. Se pare că lumea se va confrunta în curând cu ceva cutremurător.

O profeție a celebrului Nostradamus a început deja să se adeverească. Se pare că lumea se va confrunta în curând cu ceva cutremurător.

Oamenii de știință au descoperit recent într-o lucrare a vestitului profet un text care se referă la izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial.

Având în vedere situația actuală pe plan internațional, Nostradamus a intuit destul de bine soarta omenirii în viitor. Acesta a prezis că patru lideri ai lumii vor fi asasinați, iar până în anul 2016 va apărea ceea ce se numește „arcul satanic al furiei”. Odată cu acesta, întreaga omenire va avea mult de suferit și se va confrunta cu numeroase dezastre și conflicte în plan internațional. Al Treilea Război Mondial va avea o amploare fără precedent.

România se va CUTREMURA! PROFEȚIA acestui SFÂNT PĂRINTE este ÎNFIORĂTOARE!... SECRETUL ce zdruncină ISTORIA ROMÂNILOR! „Este uimitor ce am DESCOPERIT aici, România NU mai poate fi privită LA FEL!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x