Antena Căutare

A ÎNVIAT cu un SĂRUT! O mamă și-a readus fetița la viață după ce a sărutat-o de ADIO

O femeie din Marea Britanie a trecut prin momente cumplite când a fost ’’obligată’’ să-și deconecteze fetița de la aparate. Dar o minune i-a schimat viața.

O femeie din Marea Britanie a trecut prin momente cumplite când a fost ’’obligată’’ să-și deconecteze fetița de la aparate. Dar o minune i-a schimat viața.

La doar 14 luni, Alice a fost dusă de urgență la spital pentru că suferea de o formă gravă de meningită. A intrat în comă după ce rinichii i-au cedat și era ținută în viață doar de aparate. După ce au așteptat luni întregi ca fetița să-și revină, medicii au anunțat-o pe mama îndurerată că șansele de supraviețuire ale lui Alice sunt aproape de zero și că ar fi mai bine să o deconecteze de la aparate.

Cu sufletul sângerând de durere, femeia își lua rămas bun de la singurul ei copil, a luat-o în brațe și a sărutat-o pe frunte pentru ultima oară, spotindu-i la ureche cât de mult o iubește.

În acel moment, a avut loc o minune de care medicii au rămas uimiți. Alice a deschis ochii și începea să prindă culoare în obraji. Medicii au ținut-o sub supraveghere, au deconectat-o de la aparate și au rămas șocați când au văzut că micuța respiră singură.

‘’E un miracol de la Dumnezeu’’ atât a mai putut spune mama îngenuncheată. Când toată lumea se aștepta să moară, fetița’’ a înviat cu un sărut’’, iar astăzi la doi ani după întâmplare Alice este mai sănătoasă și fericită ca oricând.


Sursa: Daily Mail

Şi-a pierdut căsnicia din cauza... mirosului! Un accident grav i-a schimbat radical viaţa unei femei din Anglia... Imagini GREU DE PRIVIT! O fetiţă acoperită cu PĂR de PISICĂ a semănat groază în China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x