Antena Căutare

A mâncat câte ZECE hamburgeri pe zi, timp de 20 de ani! Uite cum arată acum acest bărbat! Transformarea este incredibilă!

Un bărbat a reușit să devină unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Totuși, nu prin asta a reușit să uimească o lume întreagă.

Un bărbat a reușit să devină unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Totuși, nu prin asta a reușit să uimească o lume întreagă.

CT Fletcher a fost timp de de douăzeci de ani adeptul unei diete ce i-ar fi putut fi fatală. Acesta a consumat zilnic zece hamburgeri pe zi, alături de cartofi prăjiți. Dieta lui era în general bazată pe alimente tip fast food.

Se pare că bărbatul a ales să își lucreze musculatura în perioada în care se afla în închisoare, ca singură soluție de supraviețuire printre deținuții violenți. Ulterior, după ce a fost eliberat, acesta a devenit antrenor și totodată, un exemplu de succes pentru pasionații de culturism.

Bărbatul care a dat 70.000 de euro ca să semene cu Madonna! Uite cum s-a transformat acesta!... Toți copiii le mănâncă! Uite ce a pățit un băiat după ce a consumat astfel de bomboane! Vei rămâne șocat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x