Antena Căutare

A stat la plajă ca toți oamenii și a făcut insolație. Soarele l-a ars atât de tare încât i-a lăsat o adâncitură în frunte

Că soarele este periculos știm. Că poate duce la cancer de piele am auzit. Însă ce este aproape imposibil de perceput este cum pot lăsa razele sale o adâncitură în frunte.

Că soarele este periculos știm. Că poate duce la cancer de piele am auzit. Însă ce este aproape imposibil de perceput este cum pot lăsa razele sale o adâncitură în frunte.

Un tânăr din Texas a hotărât să se radă după ceva timp. Atunci a văzut că avea un semn ciudat în frunte, o adâncitură mai exact.

Singura soluție pe care a găsit-o a fost că a stat prea mult în soare pe perioada verii pe care și-a petrecut-o în Texas, SUA.

El și-a făcut povestea cunoscută pe internet și a amintit care sunt riscurile expunerii îndelungate la soare. Cazul este real, căci și alți internauți au postat fotografii cu inflamațiile cauzate de arsurile solare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: Twitter

O femeie s-a îmbătat și a crezut că merge în dormitor să aibă parte de clipe sexy cu soțul! A doua zi a descoperit că av... Horoscopul zilei de 13 decembrie! Zodia care îşi va întâlni jumătatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x