Antena Căutare

A trăit patru ANI cu ASTA în creier! Medicii și-au făcut cruce! „Nu am mai văzut așa ceva!”

Cazul unui bărbat a reușit să șocheze lumea medicală din întreaga lume. Toți au rămas uimiți de ceea ce au găsit în creierul acestui om.

Cazul unui bărbat a reușit să șocheze lumea medicală din întreaga lume. Toți au rămas uimiți de ceea ce au găsit în creierul acestui om.

Atunci când a început să se simtă rău, bărbatul a decis să meargă la analize. Nu mică i-a fost surprinderea atunci când a aflat că trăise timp de patru ani cu un parazit. Specialiștii au studiat atent acest caz înainte să îl opereze, deoarece nu au fost raportate multe situații de acest fel în lume.

Cel mai probabil, viermele a pătruns în organism în urma unui consum de crustacee. Pacientul a trebuit să aștepte mai multe luni până când medicii au decis să îl opereze, fără riscul de a-l lăsa cu leziuni permanente.

Imaginea care îți va da fiori! "Extratereștrii există și sunt printre noi!" O creatură ciudată a fost surprins... Galerie foto de arhivă! Cum arăta Bucureştiul în anul 1856! Ludwig Angerer, primul fotograf al oraşului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x