Antena Căutare

A vrut să omoare un gândac de canal, dar a ieșit o adevărată catastrofă! Poze explozive de la locul faptei! Mori de râs dacă vezi ce-a putut să facă femeia asta!

Tentativa unei femei de a omorî un gândac de canal s-a transformat în ceva incrdibil, ce a uimit lumea de pretutindeni. Imaginile au făcut furori.

Tentativa unei femei de a omorî un gândac de canal s-a transformat în ceva incrdibil, ce a uimit lumea de pretutindeni. Imaginile au făcut furori.

Femeia s-a panicat atunci când a intrat în baie și a găsit gândacul, așa că nu a ezitat și l-a atacat cu pantoful. Dar nu s-a oprit aici, ci a mers mai departe. L-a acoperit cu hârtie și apoi i-a dat foc.

Fără să știe că în vasul de toaletă era detergent inflamabil, aceasta a aruncat gândacul în apă și apoi a plecat liniștită, fără să știe ce va urma. Flăcările de la șervețel au aprins toaleta instant, cauzând o adevărată explozie. Toaleta a fost devastată, iar cei veniți să vadă întâmplarea au rămas muți de uimire atunci când au constatat paguba făcută de un simplu gândac.

Toți stăteau la priveghi atunci când ceva șocant s-a întâmplat! Au înghețat cu toții!... Apariție miraculoasă! Au privit atent și au văzut minunea! „Acum știm că nu a murit, este aici cu noi”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x