Antena Căutare

A vrut să-i trimită iubitei un mesaj siropos, dar a ajuns la prietenii săi! Gașca i-a făcut o surpriză de proporții!

Un tânăr a vrut să îi trimită iubitei sale un mesaj siropos de dimineață, dar acesta a ajuns din greșeală la prietenii săi. Întreaga planetă a aflat ce s-a petrecut după.

A vrut să-i trimită iubitei un mesaj siropos, dar a ajuns la prietenii săi! Gașca i-a făcut o surpriză de proporții!
Reacția prietenilor este cu adevărat savuroasă

John Fogarty a vrut să îi trimită pe Whatsapp un mesaj drăguț pentru iubita sa. I-a scris ceva siropos, dar din greșeală a trimis mesajul prietenilor săi.

„Bună dimineața frumoaso, sper că ai parte de un somn plăcut și binemeritat. Sunt foarte obosit în această dimineață și gelos pe tine. Sunt la serviciu și mă pregătesc să încep. Nu am nicio tragere de inimă azi. Vorbim când te trezești. Te iubesc”

Un bărbat a ascuns un MESAJ incredibil în poza de pe invitațiile la NUNTĂ! Uite ce i-a trecut prin cap acestuia! Tot internetul râde acum de EL!

Textul trimis de tânăr, dar și reacția prietenilor

Văzând mesajul, prietenii nu au ratat ocazia de a se amuza copios. Pe lângă răspunsurile amuzante și tachinările găștii, bărbatul a devevenit vedetă în toată lumea.

Prietenii au avut grijă să prezinte întâmplarea unei publicații online, iar articolul a fost preluat în toată lumea. Întreaga omenire a aflat de pățania lui John.

El e cel mai norocos om din lume! A sfidat moartea la propriu, o întreagă planetă a rămas fără cuvinte când a văzut asta... Imaginile de după moarte! Cum arată zona afectată de explozia de la Fukushima!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x