Antena Căutare

Acum e una dintre cele mai frumoase concurente din Casa Mireselor, dar să vezi cum arăta Adriana la 16 ani. Nu o recunoști!

I-a cucerit inima lui Valentin în Casa Mireselor și a câștigat admirația telespectatorilor prin educația, carisma și frumusețea ei.

I-a cucerit inima lui Valentin în Casa Mireselor și a câștigat admirația telespectatorilor prin educația, carisma și frumusețea ei.

Însă Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” nu a arătat mereu bine. În adolescență, tânăra era mia degrabă în căutarea propriului stil. Îmbrăcată în „haine de bazar”, în roz, și cu o cordeluță cu buline, fata arăta la 16 ani întocmai ca o fetișcană de la țară.

Fanii au fost cei care au postat imaginea din adolescență a Adrianei pe un grup dedicat emsiunii. Dacă unii au apreciat faptul că era frumușică, alții i-au criticat dur stilul vestimentar. Astăzi, Adriana se îmbracă elegant, adoptă ținute demnă de un catwalk și un machiaj demn de o vedetă.

Voi ce spuneți: cum vi se pare adolescenta Adriana? I-ar fi cucerit inima lui Valentin așa?

SUA, pământul făgăduinței sau blestem? Elena Cârstea, despre viața din America. Ce o împiedică să vină în România... Adriana şi Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu”, nuntă de poveste! Cum au arătat cei doi concurenți în ziua cea mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x